Η υπηρεσία αυτή δημιουργήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας της Incredible Networks να προσεγγίσει ακόμα και τους πιο αρχάριους χρήστες του Internet και να κάνει πιο ελκυστική την δημιουργία σελίδων στο διαδικτύο μέσω της προσφοράς μιας εύκολης, γρήγορης και αποτελεσματικής λύσης. Η επιβεβαίωση όλων αυτών είναι απλή. Δεν έχετε παρά να την δοκιμάσετε!

Προτού προβούμε στην περιγραφή της διαδικασίας μίσθωσης χώρου και δημιουργίας σελίδων στο διαδίκτυο, αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ποτέ δεν υπήρξε απλούστερη. Πατώντας στο κουμπί Ταχυδρομείο της αρχικής σελίδας και δίνοντας το email και τον κωδικό σας, η αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γίνεται μια εύκολη και ταχύτατη υπόθεση για όλους.

Επιπλέον, στην αρχική σελίδα μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα που επιθυμείτε και πατώντας το κουμπί εύρεση θα σας ζητηθεί να δώσετε σειριακό αριθμό (serial number) και κωδικό (password). Αυτούς θα τους βρείτε στο πακέτο που θα έχετε ήδη αγοράσει. Πατώντας το κουμπί έλεγχος, και εφόσον θα επιβεβαιωθεί ο κωδικός σας, καλείστε να δώσετε τα προσωπικά στοιχεία σας ή της εταιρίας σας. Με τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που ζητούνται και κάνοντας κλικ στο κουμπί ενεργοποίηση έχετε επιτύχει την κατοχύρωση του ονόματος που επιθυμείτε στη μορφή www.yourname.dot.gr

Η συνέχεια είναι εξίσου απλή και σίγουρα περισσότερο ενδιαφέρουσα. Η δημιουργία των σελίδων σας στο διαδίκτυο είναι πλέον δική σας υπόθεση. Ξεκινήστε επιλέγοντας το κουμπί «Σχεδιάστε το site σας». Θα μεταβείτε σε μια σελίδα όπου υπάρχει μια σειρά προτύπων σελίδων. Επιλέγοντας εκείνη που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας, στο επόμενο βήμα καλείστε να επιλέξετε τις ενότητες που θα περιλαμβάνονται στη σελίδα σας. Παρέχεται μια πλούσια σειρά ενοτήτων, εκτός των βασικών (εταιρικό προφίλ, προϊόντα, επικοινωνία κ.λ.π.).

Πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, πληκτρολογήστε το κείμενο που θα θέλατε να εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του site σας. Έπειτα, σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε τις επιμέρους σελίδες σας, συμπληρώνοντας το κείμενο που θα εμφανίζετε σε κάθε μία από αυτές με ταυτόχρονη δυνατότητα να συμπεριλάβεται και φωτογραφικό υλικό της επιλογής σας. Έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία δημιουργίας σελίδων και μπορείτε τώρα με ένα απλό κλικ να δείτε τη δουλειά σας.

Χαμηλά στην οθόνη σας εμφανίζεται μια επιλογή, η οποία σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τυχόν αλλαγές στο site σας. Με ένα κλικ πάνω σε αυτή επιστρέφετε στο πρώτο βήμα της διαδικασίας που περιγράψαμε προηγουμένως.

Είμαστε σίγουροι ότι τόσο η ευκολία χρήσης όσο και η αποτελεσματικότητα της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας dot.gr θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς από εσάς, εφόσον αναπτύχθηκε αποκλειστικά και μόνο για αυτό το λόγο!