Αυτόνομη και άμεση διάθεση χώρου της μορφής (www.)yourname.dot.gr
 • Με την συμπλήρωση της φόρμας δημιουργίας το όνομα της επιλογής σας καταχωρείται απ'ευθείας χωρίς αναμονή ή επιπλέον χρέωση:


  • Επιλέξτε:.

20MB συνολικός διαθέσιμος χώρος
 • Χώρος 20ΜΒ για να τον χρησιμοποιείτε όπως εσείς θέλετε. Οχι μόνο για σελίδες αλλά και για προγράμματα, mp3 αρχεία κ.α.

Απεριόριστο αριθμό e-mail διευθύνσεων (aliases)
(anyname@yourname.dot.gr) [anyname=δική σας επιλογή]
 • Οι e-mail διευθύνσεις που θα έχετε για το site σας στο dot.gr θα είναι απεριόριστες. Δηλαδή τα e-mail σας θα μπορούσε να είναι π.χ. κάποια από τα: info@yourname.dot.gr, sales@yourname.dot.gr, webmaster@yourname.dot.gr, orders@yourname.dot.gr, όπου φυσικά yourname το όνομα της επιλογής σας.
  Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που θέλει να σας στείλει e-mail, μπορεί να το στείλει στο: 'οτιδήποτε@yourname.dot.gr', όπου οτιδήποτε ένα οποιοδήποτε όνομα επιθυμεί εκείνη την στιγμή ο αποστολέας.

Απεριόριστη χρήση έτοιμων προτύπων σελίδων
 • Μπορείτε να διαλέξετε από μια γκάμα δεκάδων έτοιμων σελίδων στις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε τα κείμενα ή/και τις εικόνες της επιλογής σας και να φτιάξετε το site σας έτσι όπως εσείς επιθυμείτε. Αν φυσικά δεν βρείτε κάτι που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας μπορείτε με το FTP account σας να ανεβάσετε τις σελίδες της επιλογής σας.

24 ώρες πρόσβαση FTP για να ανεβάζετε και τις δικές σας σελίδες
 • Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε καινούργιες σελίδες/αρχεία στο site σας ή να τροποποιήσετε τα ήδη υπάρχοντα μπορείτε να κάνετε χρήση του FTP account σας.

Ασφαλής (https/SSL) αποστολή και λήψη e-mail από τον browser σας (WebMail)
 • Πλέον για να διαβάζετε ή να στέλνετε τα e-mail σας δεν χρειάζεστε ξεχωριστά προγράμματα. Απλά και μόνο με τον browser σας (Internet Explorer, Netscape κα) μπορείτε από οπουδήποτε (internet cafe κ.α.) να διαβάζετε και να στέλνετε e-mail σε ασφαλές περιβάλλον.

Ασφαλής (https/SSL) on-line αλλαγή κωδικού e-mail και FTP

Διάθεση φόρμας επικοινωνίας (MailForm) στο site σας
 • Κάνοντας χρήση των προτύπων σελίδων μας έχετε ταυτόχρονα και μια φόρμα επικοινωνίας (λεπτομέρειες), μέσω της οποίας οι επισκέπτες του site σας μπορούν να σας στέλνουν τα σχόλιά τους στο e-mail σας χωρίς να χρειάζεται να κάνουν χρήση ξεχωριστών προγραμμάτων αλληλογραφίας.

Διάθεση Counter στο site σας
 • Ενας διακριτικός counter στην πρώτη σελίδα του site σας για να βλέπετε τον ακριβή αριθμό των επισκεπτών σας. Μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα και την εμφάνιση επιλέγοντας από μια μεγάλη λίστα προεπιλογών.

Password Protected Directories
 • Μπορείτε να προφυλάξετε φακέλους (directories) στο site σας με username και κωδικό της επιλογής σας, ώστε να μπορείτε να ανεβάζετε με το FTP account σας στα directories αυτά, αρχεία ευαίσθητου περιεχομένου στα οποία μόνο όσοι ξέρουν τον κωδικό θα μπορούν να έχουν πρόσβαση.

Παροχή τεχνικής υποστήριξης
 • Λεπτομερής βοήθεια για τα εξής θέματα: Οδηγός κατασκευής σελίδων, Αλλαγή κωδικών πρόσβασης, dot WebMail, Οδηγίες για e-mail, Οδηγίες για FTP, Counters, HTML Tips & Tricks, Οδηγίες για Φόρμες, Χρήσιμες διευθύνσεις, Downloads!

Δυνατότητα αγοράς επιπλέον e-mails και χώρου. Διαβάστε περισσότερα...


Σύντομα Forum και Chat
 • Για τους χρήστες του dot.gr θα προστεθούν σύντομα υπηρεσίες όπως chat και forum.

Διαβάστε τις ερωτήσεις-απαντήσεις (Q&A) για περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε την 'Βοήθεια' για θέματα τεχνικής υποστήριξης.

Δείτε τον on-line οδηγό κατασκευής σελίδων.